#смакувати _ дегустувати
Вишукані страви від шефа у кілька подач, доповнені чотирма смаками вишуканих вин. Атмосферу вечора створить музичний супровід — щоб ви смакували не лише страви, а й особливість моменту. Ідеальний вечір для тих, хто цінує красу у деталях!
У супроводі сомельє ми знайдемо гармонію, коли смак вина підкреслює страву, а страва відкриває нові грані вина. Разом ми поринемо у магію фудпейрінгу!
Коли: 27 вересня 2025
Початок події: о 18:00
Дрес-код: святковий відповідно до званої вечері
Вартість: 2500 з особи
Меню званої вечері:
Локальний сирний сет з медом і горіхами;
Асорті з домашнього хліба, олія з травами, паштет курячий;
Крем із копченого баклажана з краплею оливкової олії на чипсі з лаваша;
Салат із запеченим гарбузом, фетою та карамелізованими горіхами;
Нога ягняти на вертелі з ароматними спеціями;
Овочі гриль: перець, цукіні, баклажан, кукурудза, печериці, томат;
На десерт пуф шу з мусом з маракуї та ванільним кремом.
Вина представлені на дегустації:
Совіньйон Блан — свіжа кислотність, травʼянистіть і мінеральність знімають жирність паштету, сиру й крему з баклажану.
Віоньє — фруктово-квітковий профіль чудово підкреслює гарбуз, фету й карамелізовані горіхи.
Ріоха (Темпранільйо) — спеції, структура й дубові нотки ідеально поєднуються з ягнятиною і грильованими овочами.
Москато — легка солодкість і тропічність гармонують з маракуйєю та ваніллю.

Це буде подорож у світ смаків, де кожна комбінація створить єдину завершену картину